Ugrás a főmenüre Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez
06 94 / 311 542

Bemutatkozás

Informatikai igazgató: Dr. Bíró Zoltán

Az osztály feladata:: az intézmény orvos-szakmai és ügyviteli rendszereinek működtetése, az ehhez szükséges géppark üzemeltetése, a hálózat felügyelete.
Elkészíti, ellenőrzi és továbbítja a havi jelentéseket. Rendszergazdaként segíti a felhasználók munkáját a különböző szoftverek alkalmazásában.

Szervezeti felépítés, feladatmegosztás:

Alkalmazás üzemeltetés, szervezés

Vezető: Kelemenné Sövény Ágnes osztályvezető helyettes
A csoport feladata: az intézmény orvos-szakmai és ügyviteli rendszereinek működtetése. Rendszergazdaként segíti a felhasználók munkáját a különböző szoftverek alkalmazásában. Felhasználói problémák megoldása, tanácsadás, oktatás. Felhasználói jogosultságok kezelése, rendszer-paraméterezés. Elkészíti, ellenőrzi és továbbítja a havi finanszírozói, valamint egyéb a kötelező adatgyűjtésben meghatározott jelentéseket. Statisztikákat készít és adatot szolgáltat az intézmény egyéb osztályai és a VIR rendszer számára. Kapcsolatot tart az illetékes külső intézményekkel, valamint az informatikai rendszerek szállítóival.

Üzemeltetés, rendszerfejlesztés

Vezető: Kolozár Gábor osztályvezető
A csoport feladata: Az intézmény telephelyein működő szerverek, szolgáltatások, hálózati adatforgalmak felügyelete. Informatikai rendszerek közötti integrációk biztosítása. Új rendszer bevezetések adaptálása az aktuális szerver és hálózat oldali infrastruktúrába. Rendszergazdai feladatok ellátása, felhasználói jogosultságok kezelése, valamint kapcsolattartás a külső beszállítókkal.
 Elérhetőségek

Informatikai Osztály