Ugrás a főmenüre Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez
06 94 / 311 542

Telefonos info-vonalat indít a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház

Telefonos info-vonalat indít a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház

Közvetlenül hívható telefonszámot indít el a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház november 23-tól a betegek hozzátartozóinak minél megnyugtatóbb tájékoztatása érdekében.

A járvány ideje alatt, a 06 94 519 090  telefonszámon elérhető „info vonal”- azon hozzátartozók hívását fogadja, akik kórházban fekvő rokonaikról szeretnének tájékoztatást kérni. A telefonszám munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 7:30–16:00, pénteken 7:30– 13:00 között hívható. A telefonon történő adategyeztetés után a kezelőorvos 24 órán belül visszahívja a legközelebbi hozzátartozót a megadott telefonszámon és tájékoztatja a beteg állapotáról.

Felhívjuk a hozzátartozók szíves figyelmét, hogy adatvédelmi és betegjogok miatt csak a betegdokumentációban is rögzített „legközelebbi hozzátartozó”-kat tudjuk visszahívni és számukra adhatunk felvilágosítást. A legközelebbi hozzátartozó személyét a beteg a kórházba történő felvételkor adja meg, ez a beteg kórlapján rögzítésre kerül.  Más személyek részére információt nem adhatunk ki.

Markusovszky Egyetemi Oktatókórház