Ugrás a főmenüre Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez
06 94 / 311 542

Adomány Olvasó kuckó kialakításához a kórház Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztályán

Egy „Olvasó kuckó” létrehozásához kapott adományt a kórház Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztálya egy vasárnap esti jótékonysági este után. Vujity Tvrtko újságíró felajánlása a vasárnap esti celldömölki előadásának teljes bevétele volt, amit ő megduplázott a saját adományával. Így a jegyekből befolyt összeget kiegészítve a kórház 3.175.200 Ft értékben fog kapni könyvadományt az Olvasó kuckó létrehozásához.

A helyszíni bevételekből (adománygyűjtő ládák, Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület, a művelődési ház Löli Kávézója) összesen 470.000 Ft jött össze, amit a kórház az Olvasó kuckó kialakítására, bútorzatára fog felhasználni.

Köszönettel tartozunk Vas megye lakosságának, akik egy közösségi oldal lokálpatrióta szavazásán aktív részvételükkel megnyerték a versenyt, így lehetővé tették, hogy Vujity Tvrtko újságíró felajánlása Vas megyében, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztályán kerülhet felhasználásra. Köszönjük az önzetlenségét!

Köszönet a dupla előadás hallgatóságának az adakozásért, a szervezőknek a helyszín biztosításáért és a fenti adományozók meglepetés felajánlásáért!

Az Olvasó kuckó megvalósításáról később beszámolunk.