Ugrás a főmenüre Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez
06 94 / 311 542

Bemutatkozás

Szombathely - Járóbeteg rendelés, diagnosztikai és egyéb ellátás - Pszichiátriai Osztály - Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Gondozó és Szakrendelés

A Gyermek-és ifjúságpszichiátriai Szakrendelés és Gondozó feladata, hogy területi ellátásának megfelelően, a Vas megyei, pszichés zavarokkal küzdő gyermekeknek (18 életévig) és családjaiknak segítséget nyújtson. Időpontfoglalás előjegyzés alapján valósul meg, szülőkkel és törvényes képviselőkkel történt egyeztetés nyomán.
A pszichés zavarok komplex diagnosztizálása, kezelése és gondozása a célkitűzésünk, holisztikus szemléletben. A diagnosztikus munka mentén specifikus fejlesztések kijelölése, javaslata is fontos feladatunk pl.: autizmus spektrum zavarnál, figyelemzavaros hiperaktivitásnál.
Az ellátás (előjegyzés, kivizsgálás, kezelés) gyermek-és ifjúságpszichiáter, pszichiáter szakorvos mellett család-pszichoterapeuta szakorvos, pszichológus, pszichopedagógus és gondozónő integrált munkája során valósul meg. A kezelés az egyéni terápiákon túl családterápia és gyógypedagógiai fejlesztő foglalkozások formájában valósul
meg. Szükség esetén a gyógyszeres terápia bevezetése is az ellátás része. Mindemellett részt vállalunk a szakorvos képzésben.

Online Lelki Segítség Tanácsadás

Szakrendelés helye: 

9700 Szombathely, 11-es Huszár út 138.
11-es Huszár úti Telephely 5. épület, földszint 1, földszint 6