MARKUSOVSZKY EGYETEMI OKTATÓKÓRHÁZ

KÖZPONTI TELEPHELYÉNEK PARKOLÁSI RENDJE

Általánosan érvényes szabályok:

  • A kórház a Központi Telephelyén a behajtás és parkolás működtetéséhez automata rendszámfelismerő rendszert üzemeltet,  ennek használata parkolási díj megfizetéséhez kötött.
  • A gépjárművek be- és kiléptetése a Markusovszky Lajos utca 5. sz. főportai beléptetési ponton keresztül valósul meg. 
  • Mozgáskorlátozott kártyával a behajtása és parkolása – a beteg ki- és beszállása időtartamára – díjmentes. Ha a kártya tulajdonosa nem tartózkodik a gépjárműben, a díjmentes behajtásra a gépjármű nem jogosult.
  • A parkolás során díjmentes időszakot nem alkalmazunk.

A behajtás módja, tarifa:

·   A sorompó előtti stop vonalnál a vezető a „Belépőjegy automatából” a piros gomb megnyomásával egy belépőjegyet kap, ezzel hajt be a kórház területére.

·   A belépőjegy tartalmazza a belépés pontos időpontját és a parkolási díjra vonatkozó tájékoztatót. Parkolási díj mértéke: ½ óráig 150,- Ft. Ezt követően minden megkezdett ½ óra 300,- Ft.

A parkolási díj kifizetése, kihajtás:

A parkolási díjat a 8-as épület elé (kilépő sorompó előtt 30 m) telepített „Díjbeszedő automatánál” lehet megfizetni, ami ezután kilépő jegyet ad ki, amit a sorompó leolvasó nyílásába helyezve felnyílik a sorompó.

A Kórház a gépjármű forgalmi helyzettől függően, a behajtás lehetőségeinek biztosítását a betegellátási célok elsőbbségének fenntartása érdekében korlátozhatja, a változtatás jogát fenntartja.


Letölthető dokumentumok


Fotógaléria (6)