TÉRÍTÉSI DÍJAS COVID-19 SZEROLÓGIAI TESZTEK ÉRHETŐK EL (ELLENANYAG)

Kórházunkban 2021. április 20-tól az alábbi, a COVID-19 ellenes antitestek kimutatására alkalmas szerológiai tesztek érhetők el.

A tesztekkel a Covid-19 fertőzésen átesett betegekben termelődött ellenanyagok valamint az egyes oltások után kialakult ellenanyagok jelenléte mérhető (köztük az IgG)

  1. Az egyik teszt (nukleokapszid specifikus antitestek) csak teljes sejtes oltás (kínai vakcina) ellenanyag válaszát méri.
  2. A másik teszttel a tüskefehérje specifikus antitestek mérhetők. Ez valamennyi vakcina hatására kialakult ellenanyag választ méri.
  3. Mindkét teszt kimutatja, ha természetes úton történt fertőződés utáni ellenanyag termelés van.

Kérjük, a teszt befizetésekor jelezze melyik tesztet kéri!

A vizsgálat a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló igazolvány kiállításához is kérhető!
(„A koronavírus elleni védettség igazolásáról” szóló 60/2021. (II.12.) Korm. rendelet rendelkezései szerint.)

ÁRAK:

A térítési díjat a Kórház központi pénztárába kell befizetni, a vizsgálatot megelőzően! A térítési díj befizetését követően a mintavétel helye:  Központi telephely, Komplex tömb – Földszint.

  • SARS-CoV-2 nukleokapszid ellenanyag szerológiai vizsgálat                                                                                                 11.000 Ft
  • SARS-CoV-2 tüskefehérje specifikus antitestek (köztük az IgG) kimutatására irányuló szerológiai vizsgálat:              11.000 Ft
  • Az előző pontok szerinti vizsgálat díja a kórházi egészségügyi szolgálati jogviszonyban foglalkoztatottak részére:     6.000 Ft

Fenti díjak tartalmazzák a vérvétel díját!

Térítési díj szabályzat